O ieşeancă s-a răsturnat cu ATV-ul pe o stradă din Humor


Intră acum și în grupul de

O ieşeancă ce conducea cu viteză un ATV prin Humor s-a răsturnat autoaccidentându-se, fiind transportată la spital. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 13.50, pe strada Voroneţ din oraşul Gura Humorului, Ş. Loredana, de 33 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un A.T.V., a efectuat manevra de viraj la dreapta, însă din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei, răsturnându-se pe stradă.

Ş. Loredana a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, iar în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul: „politraumatism din accident rutier, traumatism cranio-cerebral, traumatism cervical, traumatism toracic”, necesitând pentru vindecare 10-15 zile de îngrijirii medicale.

Ulterior ieşenca a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în vederea efectuării unor investigaţii medicale mai amănunţite, unde a rămas internată.

Conducătoarea A.T.V.-ului nu a fost testată cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi nu folosea cască de protecţie în momentul producerii evenimentului rutier.


Intră acum și în grupul de