Premii în valoare de 1.800 lei, la prima ediţie a “Maratonului Foto 2009”


Intră acum și în grupul de

Prima ediţie a “Maratonului Foto 2009” se desfăşoară în perioada 18-19 iulie a.c.

Organizat de Shopping City Suceava şi site-ul DePeStradă.ro, maratonul foto este o “cursă fotografică”, un concurs deschis tuturor celor interesaţi de fotografie, amatori sau profesionişti, care se desfăşoară într-o manieră originală.
Într-un timp de 8 ore, pus la dispoziţie de organizatori, fiecare “maratonist” va realiza şi apoi preda 4 fotografii care respectă 4 teme diferite, stabilite de organizatorii concursului. Punctul de plecare al concursului este City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, locaţie în care participanţii primesc temele care trebuie respectate în realizarea fotografiilor.

“Maratonul Foto” se desfăşoară după următorul program:

Sâmbătă, 18 iulie, începând cu ora 10:00, la City Gallery, va avea loc startul competiţiei.
Duminică, 19 iulie, de la ora 12:00, are loc festivitatea de premiere a câştigătorilor. Shopping City Suceava va oferi premii în valoare de 1.800 lei.

Fotografiile vor fi evaluate de un juriu format din: Valentin Moscaliuc, Victor Rusu şi Alexandru Vorobchevici.

1000 lei vor merge către câştigătorul locului I, 500 lei către câştigatorul locului II, iar câştigătorul locului III va primi 300 lei.

Cei interesaţi să intre în competiţie se pot înscrie trimiţând un e-mail la: [email protected], până în data de 17 iulie a.c.


Intră acum și în grupul de