Incendiu cu pierderi de zeci de milioane de lei în municipiul Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

În noaptea de sâmbătă spre duminică, o magazie și lemnele din interior au ars în municipiul Câmpulung Moldovenesc de la un scurtcircuit electric. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, la ora 03:28 Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Stelică G., din municipiul Câmpulung Moldovenesc, str. Calea Bucovinei.

Când pompierii au ajuns la fața locului, ardea o magazie de lemne construită din lemn şi acoperită cu azbociment, existând pericolul de propagare la locuinţele din vecinătate şi anexele acestora.

Focul a fost lichidat la ora 04.30, în limitele găsite, dar a ars magazia de lemne pe o suprafaţă de circa 18 mp şi circa 10 mc lemne de foc. De asemenea s-au degradat pereţii garajului învecinat pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, pagubele fiind estimate la 4.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un cablu electric defect.

Prin intervenţia promptă, pompierii au salvat două case de locuit şi două autoturisme, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei.


Intră acum și în grupul de