Senatorul PD-L Orest Onofrei continuă să-i invite la muncă pe colegii din PSD


Intră acum și în grupul de

Democrat-liberalul Orest Onofrei, senator de Suceava, le-a cerut din nou celor patru parlamentari PSD din judeţul Suceava şi cu predilecţie deputatului de Fălticeni Cătălin Nechifor să nu mai pună doar „gura la guvernare, ci şi osul la treabă”. Onofrei a declarat într-o conferinţă de presă că deşi a încercat în mai multe rânduri să le explice celor din PSD că sunt parte din coaliţia de guvernare, aceştia nu au reuşit încă să-şi însuşească atributul de colaborator al PD-L şi au rămas cu cel de „opoziţie la PD-L”.

„Noi îi tot chemăm să fie alături de noi, dar se pare că nu pot acest lucru şi poate că acest lucru se datorează păcatelor din cei 12 ani cât PSD a fost la conducerea Consiliului Judeţean Suceava”, a explicat Orest Onofrei. Senatorul sucevean a ţinut să le amintească celor de al PSD, şi în special deputatului Nechifor „care văd că este persoana autorizată să vorbeacsă în numele partidului” că în cazul în care vor continua pe linia criticii de dragul criticii, vor ajunge „să-şi înjure şi propria mamă numai pentru a puncta electoral”.

Onofrei a mai spus în final că din datele ce sunt la dispoziţia publicului „singura realizare a PSD în cei 12 ani cât a condus CJ şi cu care ne-a tot aburit în ultimii ani este mega proiectul Utilităţi şi mediu, care însă s-a împotmolit aşa de rău, inclusiv în iţe penale”. Parlamentarul democrat-liberal a mai spus că cei care „au descâlcit acest proiect sunt Gheorghe Flutur şi echipa sa de la conducerea CJ şi că de abia acum se poate spera că „Utilităţi şi mediu la standarde europene” va putea fi continuat fără a exista probleme.


Intră acum și în grupul de