Şofer decedat, după ce s-a răsturnat cu mașina de gunoi la intrarea în Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit sâmbătă, la ora 18:39 cu un echipaj de Descarcerare la un accident rutier produs pe raza municipiului Fălticeni, la intrarea dinspre municipiul Suceava, pe drumul E85. Ajunşi la faţa locului, lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au constatat că o autospecială pentru transport deşeuri menajere, marca MAN era răsturnată, pe partea carosabilă, conducătorul auto fiind încarcerat.

Imediat, pompierii au izolat şi balizat zona, după care au descarcerat şoferul, Aurel C., în vârstă de 46 de ani, din municipiul Suceava. I s-a acordat primul ajutor medical rănitului după care a fost predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, fiind transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Totodată s-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri- deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant şi lubrifiant.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul s-a produs, din cauza neadaptării vitezei la coborârea unei pante. Șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe carosabil pe contrasens.

C. Aurel, în jurul orei 02.00 a decedat în Spitalul Judeţean Suceava. Acesta nu purta centura de siguranţă şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de