Grădinițe din Suceava și Fălticeni au fost închise parțial după ce mai mulți copii au fost diagnosticați cu gripă. În cele două grădinițe s-au efectuat acțiuni de dezinfecție


Intră acum și în grupul de

Două grupe de preșcolari de la Grădinița cu Program Normal din cartierul sucevean Obcini și-au reluat, începând de joi, activitatea după efectuarea unei acțiuni de dezinfecție în sala în care învață, măsura ce a fost luată în urmă diagnosticării cu gripă a cinci dintre copii.

Purtătorul de cuvânt al ISJ suceava, inspectorul școlar Cezar Anutei, a declarat pentru NewsBucovina că activitatea grădiniței respective a fost închisă parțial în perioada 27 -29 Ianuarie, în sensul că  în una dintre sălile de curs în care învață, în două schimburi, două grupe de preșcolari a fost efectuată o acțiune de dezinfecție.

El a explicat că măsura a fost luată că urmare a înregistrării a cinci cazuri de gripă în rândul preșcolarilor celor două grupe.

Anuței a spus că preșcolarii celor două grupe ale GPN Obcini s-au întors la cursuri începând de joi.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava a precizat că pentru o altă sala de clasa de la GPP Pinocchio din Fălticeni s-a dispus efectuarea dezinfecție după ce au apărut trei cazuri de gripă în rândul preșcolarilor unei grupe.

Anutei a adăugat că GPP Pinocchio Fălticeni este închisă parțial, doar la grupa unde s-au înregistrat cazurile de gripă, iar copiii respectivi stau acasă în perioada 29-31 ianuarie 2020.


Intră acum și în grupul de