Acasă Actualitate Grădinițe din Suceava și Fălticeni au fost închise parțial după ce mai...

Grădinițe din Suceava și Fălticeni au fost închise parțial după ce mai mulți copii au fost diagnosticați cu gripă. În cele două grădinițe s-au efectuat acțiuni de dezinfecție


Intră acum și în grupul de

Două grupe de preșcolari de la Grădinița cu Program Normal din cartierul sucevean Obcini și-au reluat, începând de joi, activitatea după efectuarea unei acțiuni de dezinfecție în sala în care învață, măsura ce a fost luată în urmă diagnosticării cu gripă a cinci dintre copii.

Purtătorul de cuvânt al ISJ suceava, inspectorul școlar Cezar Anutei, a declarat pentru NewsBucovina că activitatea grădiniței respective a fost închisă parțial în perioada 27 -29 Ianuarie, în sensul că  în una dintre sălile de curs în care învață, în două schimburi, două grupe de preșcolari a fost efectuată o acțiune de dezinfecție.



El a explicat că măsura a fost luată că urmare a înregistrării a cinci cazuri de gripă în rândul preșcolarilor celor două grupe.

Anuței a spus că preșcolarii celor două grupe ale GPN Obcini s-au întors la cursuri începând de joi.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava a precizat că pentru o altă sala de clasa de la GPP Pinocchio din Fălticeni s-a dispus efectuarea dezinfecție după ce au apărut trei cazuri de gripă în rândul preșcolarilor unei grupe.

Anutei a adăugat că GPP Pinocchio Fălticeni este închisă parțial, doar la grupa unde s-au înregistrat cazurile de gripă, iar copiii respectivi stau acasă în perioada 29-31 ianuarie 2020.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version