Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că proiectul de modernizare a parcărilor va continua din primăvară. Consiliul local Suceava a alocat 2 milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, joi, că din primăvară se vor relua lucrările de modernizare a parcărilor rezidențiale care au fost amenajate de suceveni în zona rezidențială prin diverse metode.

„Vă anunț că astăzi, în cadrul ședinței de consiliu, am aprobat 2.000.000 lei pentru finanțarea lucrărilor care vor reîncepe din primăvară. Anul trecut am reușit în 6 luni (din momentul aprobării proiectului) să facem 1.001 locuri de parcare, anul acesta continuăm în forță”, a declarat Harșovschi.

El a reamintit că proiectul a fost blocat timp de doi ani „cu rea-credință” de consilierii locali PSD.

Proiectul a fost adoptat în iulie 2019 după ce Codul Administrativ a eliminat prevederea care stipula o majoritate de două treimi pentru aprobarea proiectelor ce vizează patrimoniul localităților.

Prin proiectul adoptat de Consiliul Local Suceava urmau să fie modernizate 4.346 de locuri de parcare, dar numărul acestora a fost suplimentat în alte ședințe ale CL Suceava astfel încât se apropie de 5000


Intră acum și în grupul de