Mii de pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate de la două şoferiţe


Intră acum și în grupul de

Un număr de 6.000 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost confiscate de poliţişti de la două şoferiţe. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 21.20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Grăniceşti au oprit pentru control pe DN 2 pe raza localităţii un autoturism, condus de T. Angela, de 37 ani, din comuna Bălcăuţi.

În portbagajul autoturismului, au fost găsite un număr de 5.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană de diferite mărci de renume în valoare totală de 25.000 lei, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

De asemenea, sâmbătă, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, o patrulă mixtă formată din poliţişti şi poliţişti de frontieră au oprit pentru control pe strada 28 Noiembrie, din oraşul Siret un autoturism condus de S. Elena, de 45 ani, din municipiul Rădăuţi.

În timpul controlului, în portbagajul autoturismului, au fost găsite un număr de 1.000 pachete ţigări de provenienţă ucraineană de diferite mărci, în valoare totală de 4.000 lei, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării în ambele cazuri, iar cele două şoferiţe au fost sancţionate contravenţional cu amendă de câte 1.000 lei.


Intră acum și în grupul de