Comerţ fără preţuri la vedere, în Bazarul sucevean


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat, duminică, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţii comerciale ilicite în Bazarul Suceava, ocazie cu care au fost controlate 9 societăţi comerciale şi 17 persoane fizice. Potrivit IPJ Suceava au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 18.000 lei, toate la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi au fost confiscate bunuri în valoare totală de 800 lei constând în ţigări de provenienţă Ucraina şi produse industriale.

Astfel, în urma verificărilor efectuate la o societate comercială din Suceava, care deţine două standuri de comercializare biciclete şi jucării pentru copii, au fost depistate nereguli în modul de ţinere a gestiunii, societatea neavând afişate nici preţurile de comercializare.

S-a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 lei pentru neafişarea preţurilor, verificarea urmând a fi finalizată împreună cu comisari din cadrul Gărzii Financiare Suceava.


Intră acum și în grupul de