A spulberat cu maşina un motoscuter


Intră acum și în grupul de

Conducătorul unui motoscuter a ajuns la spital în stare gravă, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit în el. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 11.30 pe DC 34 în interiorul comunei Stulpicani, R. Vasile, de 21 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens şi intrat în coliziune cu un motoscuter, condus din sens opus de N. Vasile, de 34 ani, din comuna Frasin.

În urma impactului, conducătorul mopedului care purta cască de protecţie a fost rănit grav, iar minorul T. G., în vârstă de 15 ani, pasager pe motoscuter, care nu purta cască de protecţie a suferit răni uşoare, necesitând pentru vindecare 10-12 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, conducătorului mopedului i s-au recoltat numai probe biologice.

Tot duminică, un alt conducător de moped a fost accidentat. Potrivit IPJ Suceava, la ora 13.36, la intersecţia DN 2H cu un drum comunal în interiorul Oraşului Milişăuţi, P. Ilie, de 64 ani, din comuna Grăniceşti, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un moped, condus de P. Gheorghe, de 57 ani localnic, oprit pe stradă pentru a se asigura în vederea pătrunderii pe DN 2H.

În urma coliziunii a rezultat rănirea lui P. Gheorghe, care purta cască de protecţie şi necesită 10 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar conducătorului mopedului i s-au recoltat numai probe biologice.


Intră acum și în grupul de