Zahăr, băuturi alcoolice şi ţigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au confiscat câteva sute de kilograme de zahăr de contrabandă, dar şi mai multe sticle de băuturi alcoolice şi ţigări. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 0.15 a fost oprit pe strada Unirii, din oraşul Siret pentru control un autoturism condus de B. Nicolae, de 45 ani, din comuna Bosanci.

La controlul efectuat asupra autoturismului a fost găsită in portbagaj, cantitatea de 350kg zahăr din Ucraina, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţa. S-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a cantităţii de 350kg zahar, iar B. Nicolae a fost sancţionat contravenţional. Valoarea cantităţii de zahăr confiscate este de 1.050lei.

Luni, în cadrul unei acţiuni efectuată în Piaţa Agroalimentară din Municipiul Fălticeni a fost depistat D. Vasile, de 36 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce comercializa cantitatea de 1.084 pachete ţigări diferite mărci de provenienţă Ucraina, 4 sticle vodcă şi 4 sticle whiskey, fără a poseda documente de provenienţă pentru aceste mărfuri.

Fălticeneanul a fost sancţionat cu amendă în sumă de 1.500 lei şi s-a dispus confiscarea mărfurilor în cauză, în valoare totală de circa 21.120 lei.


Intră acum și în grupul de