O echipă de procurori şi poliţişti judiciarişti îi caută pe autorii unei tâlhării de 4 miliarde de lei vechi


Intră acum și în grupul de

Autorii unei tâlhării comise luni seară asupra unui valutist sunt căutaţi de o echipă de poliţişti judiciarişti condusă de un procuror. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Leonte, luni, la orele 19.27 prin SNUAU, IPJ Suceava a fost sesizat despre săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, victimă fiind C. C., în vârstă de 37 ani, din Suceava.

„Cercetările efectuate până în prezent au stabilit că prin violenţă victima a fost deposedată de suma de 400.000 lei. Victima a fost lovită de persoane necunoscute cu un corp contondent în zona capului pe aleea de acces spre locuinţa sa. În urma acţiunii violente, victima a suferit leziuni ce i-au pus viaţa în pericol, fiind supusă mai multor intervenţii chirurgicale, în prezent aflându-se la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, secţia ATI.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava în cadrul căruia s-a constituit o echipă operativă condusă de procuror şi constituită din ofiţeri specializaţi de poliţie judiciară din cadrul IPJ Suceava.

Până în prezent, autorii nu au fost identificaţi”, precizează purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu menţiunea că echipa operativă desfăşoară acte de urmărire penală necesare stabilirii situaţiei de fapt şi identificării autorilor.


Intră acum și în grupul de