Depistaţi băuţi la volan


Intră acum și în grupul de

O acţiune de prevenire a faptelor antisociale desfăşurată pe raza judeţului s-a lăsat cu două sancţiuni drastice. Potrivit IPJ Suceava, luni, între orele 20.00 – 01.00 , pe raza judeţului s-au executat activităţi specifice pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, ocazie cu care au fost efectuate 192 controale, din care: 39 la sisteme de pază, 10 la casierii colectoare, 13 la unităţi de cazare în comun şi 130 la alte unităţi. Au fost constatate 5 infracţiuni , din care 4 la regimul circulaţiei rutiere şi una de lovire.

Au fost aplicate 186 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 31.685 lei şi ridicate mărfuri, în vederea confiscării produse alimentare în valoare de 1.185 lei.
A fost identificat G. Nicolae, de 20 ani, din municipiul Rădăuţi, care a condus un autoturism pe strada 1 Mai din municipiu, având o alcoolemie de 1,3 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

De asemenea, a fost identificat M. Ioan, de 37 ani, din comuna Hânţeşti, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de