O nouă companie aeriană va opera în această vară zboruri charter de vacanță de pe Aeroportul Suceava. Anima Wings va efectua zboruri săptămânale spre stațiunea egipteană Hurghada


Intră acum și în grupul de

O nouă companie aeriană va opera de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, a anunțat, miercuri, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

El a spus că este vorba de un zbor direct de pe aeroportul sucevean în vara anului 2020.

Astfel, tour-operatorul Prestige Tours va lansa o cursă charter de zbor direct spre Hurghada operată de compania aeriană Anima Wings.

Aceasta va funcționa în perioada 3 iunie – 28 octombrie, în fiecare zi de miercuri o cursă spre destinația de vacanță Hurghada cu o aeronavă Airbus 320.

„Destinația Hurghada, stațiunea turistică egipteană de pe litoralul Mării Roșii, va fi operată cu aeronave Airbus 320 de 180 de locuri ale companiei aeriene Anima Wings, începând din 3 iunie, în fiecare zi de miercuri, până la data de 28 octombrie”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că acest zbor este al doilea către Hurghada de pe Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava, după cel al touroperatorului Kusadasi, împreună cu Air Bucharest, în intervalul 12 aprilie – 1 noiembrie, în fiecare Duminică.

„Știm că turoperatorul a luat decizia de introducere a acestei curse în urma unei analize riguroase. Sperăm ca, după analize făcute și de alte companii cu care am discutat, să fie deschise noi curse interne și internaționale. Noi suntem pregătiți să asigurăm cele mai bune condiţii pasagerilor care aleg să zboare de pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de