Ion Lungu, după discuții cu echipa de handbal Universitatea Suceava: Primăria și USV vor asigura condițiile pentru performanță-promovare la echipa de handbal în acest an


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu s-a întâlnit, joi, cu componenții echipei de handbal Universitatea Suceava, atât cu jucătorii cât și cu antrenorii, la care a participat și rectorul USV, prof. univ. dr. ing. Valentin Popa.

El a spus că în cadrul întâlnirii a discutat cu aceștia despre asigurarea  bugetului echipei în cursul anului  2020, precizând că municipalitatea a aprobat, prin buget, alocarea  sumei de 2.000.000 lei având ca indicator de performanță revenirea în Liga Națională de handbal masculin.

Primarul a arătat că le-a prezentat acestora și faptul că a fost bugetat Liceul cu Program Sportiv  cu suma de 500.000 lei pentru înlocuirea iluminatului din plafon din actuala sală de joc.

Ion Lungu a vorbit și despre stadiul procedurilor în vederea realizării a Sălii Polivalente de la Suceava.

Rectorul Valentin Popa și-a exprimat sperența ca inaugurarea Sălii Polivalente să fie făcută cu un meci din cupele europene ale echipei de handbal universitate.

„Primăria și Universitatea vor asigura  condițiile pentru performanță-promovare  la echipa de handbal în acest an”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de