Marian Andronache, după ce a reprezentat PMP la consultările politice de la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis: Considerăm, în acest moment, că există posibilitatea alegerilor anticipate


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, viceprimarul Marian Andronache, a făcut parte din delegația PMP care a participat la Palatul Cotroceni la consultările politice cu președintele Klaus Iohannis în vederea nominalizării unui nou prim ministru care să formeze un guvern după ce Guvernul Ludovic Orban a fost demis prin moțiune de cenzură.

„Am reprezentat, joi, vocea și interesele românilor, alături de colegii mei din PMP, la consultarea cu președintele Klaus Iohannis, în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru”, a spus Andronache.

El a arătat că a fost un dialog constructiv cu președintele României căruia reprezentanții PMP i-au explicat care sunt prioritățile și că acestea sunt legate de stabilitatea țării.

Andronache a arătat că reprezentanții PMP rămân atașați proiectelor și inițiativelor noastre pentru români, pentru care vom lupta în continuare, respectiv alegerea primarilor în două tururi electorale;eliminarea pensiilor speciale; reducerea numărului de parlamentari la 300 și eliminarea subvențiilor pentru partidele politice.

„PMP nu a participat la votul pentru moțiunea de cenzura împotriva Guvernului pentru ca am pus, înainte de toate, nevoia de stabilitate a țării. Considerăm, în acest moment, că există posibilitatea alegerilor anticipate. Vom stabili în Consiliul Executiv Naţional al PMP, care va avea loc duminică, poziţia noastră în raport cu această posibilitate”, a spus Andronache.


Intră acum și în grupul de