Masă lemnoasă de peste 145.000 de lei confiscată valoric și amenzi de 37.000 de lei aplicate de Garda Forestieră Suceava firmei administrate de fiul unui consilier al Gărzii Forestiere Suceava. Șeful GF Suceava: Au fost constatate mai multe abateri


Intră acum și în grupul de

Garda Forestieră Suceava a anunțat, vineri, că în urma deciziei anunțată încă din data de 15 ianuarie 2020 de inspectorul-șef al Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Gășpărel, cu privire la controlul activității desfășurate de societatea administrată de fiul unui consilier din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, delegați ai Gărzii Forestiere Suceava împreună cu lucrători din cadrul IPJ Suceava au finalizat verificările la operatorul economic în cauză.

El a arătat că au fost constatate mai multe abateri de la legislația silvică în vigoare.

Astfel, în urma neregulilor constatate, operatorul economic a fost sancționat contravențional, valoarea amenzilor totalizând 37000 lei.

Totodată a fost confiscată valoric o cantitate de 216,06 mc de buștean rășinoase și 155,29 mc cherestea rășinoase, a căror valoare se ridică la suma totală de 145.959 lei.


Intră acum și în grupul de