Dragoste cu ”năbădăi” și dosar penal pentru tatăl unei fete din municipiul Suceava care a încercat să îl salveze de la spânzurătoare pe iubitul fetei


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă noaptea a fost un adevărat coșmar pentru familia unei tinere din municipiul Suceava care a avut parte de cel mai urât final a unei povești de dragoste.

Aproape de miezul nopții Poliția din Suceava a fost sesizată de Andreea P. care a reclamat faptul că un tânăr de 29 de ani, Andrei P s-ar fi spânzurat pe scara blocului unde tânăra locuiește.

Poliția s-a deplasat la fața locului și după cercetările de rigoare s-a reliefat faptul că că povestea a fost mult mai dramatică.

 Astfel, polițiștii au stabilit că sâmbătă seara, imediat după ce a ieșit de la serviciu tânăra a fost oprită pe scara blocului unde locuiește, de Andrei P., fostul său iubit, de care însă se despărțise încă din luna noiembrie a anului trecut.

Între cei doi a avut o loc o discuție iar fostul iubit i-a spus fetei că dacă nu se împacă cu el se va sinucide, spunându-i acesteia că nici nu are unde să locuiască. Rugămințile sale au fost însă în van, fata refuzând dialogul și intrând in casă.

De la vorbă la faptă pentru Andrei P. nu a fost mare lucru și când fata a intrat in locuința sa, el s-a spânzurat de balustrada de pe casa scării, punându-și în jurul gâtului un cordon din material textil.

Gestul băiatului a fost sesizat în jurul orelor 22:50 moment în care a intrat în scenă tatăl fetei care a fost chemat de urgență să dea o mână de ajutor și care a tăiat cordonul cu care se spânzurase tânărul îndrăgostit ocazie cu care băiatul a căzut ”în picioare pe scări iar mai apoi s-a rostogolit până la baza treptelor lovind-se la cap”.

 ”La fața locului s-a deplasat un echipaj de pe Ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale lui  Andrei P. acesta  prezentând semne vitale, ulterior fiind transportat la U.P.U pentru investigații suplimentare fiindu-i stabilit diagnosticul de: „traumatism cranio facial, traumatism coloană cervicală, tentativă de suicid prin spânzurare”. La UPU nu s-a putut discuta cu susnumitul acesta rămânând sub observație. Din verificările efectuate s-a luat legătura telefonic cu tatăl băiatului, care a declarat verbal că se afla în București, iar cu privire la fiul său acesta a relatat ca nu ține legătura de ani de zile cu el, iar mama băiatului este decedată”, se precizează în comunicatul  Poliției Suceava

 Cert este că în momentul de față s-a deschis dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de