Lemn de fag, în valoare de 600 de lei, confiscat și amendă de 1.000 de lei

Un bărbat de 56 de ani din comuna Iaslovăț s-a ales cu o amendă în cuantum de 1.000 de lei după ce a fost prins în localitatea Solca, în timp de transporta 4 metri cubi de lemn de esență tare.

Bărbatul a fost descoperit de un echipaj de poliție, sâmbătă, în jurul prânzului, pe raza orașului Solca, în timp de transporta lemnul cu mașina sa propie, o autotutilitară marca Mercedes-Benz.

”Conducătorul auto a prezentat pentru control actele autoutilitarei și documentele personale ale acestuia. De asemenea, acesta a declarat faptul că nu deține aviz pentru transport material lemnos.

Conducătorul autoutilitarei a fost condus către Ocolul Silvic Solca, în vederea măsurării cantității de material lemnos. În prezența inginerului silvic din cadrul OS Solca, s-a constatat faptul că Ion B. transporta 4,03 mc de material lemnos esență fag, pentru care nu deținea documente legale.

A fost confiscată cantitatea de 4,03 mc material lemnos în valoare de 644,8 lei, care a fost predată în custodia Ocolului Silvic Solca”, se menționează în comunicarea oficială a Poliției Suceava.

loading...