Lemn de fag, în valoare de 600 de lei, confiscat și amendă de 1.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 56 de ani din comuna Iaslovăț s-a ales cu o amendă în cuantum de 1.000 de lei după ce a fost prins în localitatea Solca, în timp de transporta 4 metri cubi de lemn de esență tare.

Bărbatul a fost descoperit de un echipaj de poliție, sâmbătă, în jurul prânzului, pe raza orașului Solca, în timp de transporta lemnul cu mașina sa propie, o autotutilitară marca Mercedes-Benz.

”Conducătorul auto a prezentat pentru control actele autoutilitarei și documentele personale ale acestuia. De asemenea, acesta a declarat faptul că nu deține aviz pentru transport material lemnos.

Conducătorul autoutilitarei a fost condus către Ocolul Silvic Solca, în vederea măsurării cantității de material lemnos. În prezența inginerului silvic din cadrul OS Solca, s-a constatat faptul că Ion B. transporta 4,03 mc de material lemnos esență fag, pentru care nu deținea documente legale.

A fost confiscată cantitatea de 4,03 mc material lemnos în valoare de 644,8 lei, care a fost predată în custodia Ocolului Silvic Solca”, se menționează în comunicarea oficială a Poliției Suceava.


Intră acum și în grupul de