UPDATE // Detaliile accidentului de la Poiana Stampei


Intră acum și în grupul de

Duminică dimineața, îm jurul orei 09:00, pe DN17  în afara localității comuna Poiana Stampei,  Cornel S. în vârstă de 65 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia, într-o curbă deosebit de periculoasă  la  dreapta pe fondul unui carosabil umed, a derapat și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara marca MAN, ce tracta o semiremorcă și care era condusă regulamentar din sens opus de Vasile I., de 48 ani, din comuna Moara.

În urma impactului conducătorul autoturismului  Cornel S . dar  și Marioara S, în vârstă de    67 ani, tot din Câmpulung Moldovenesc, pasageră pe locul din dreapta față, au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde șoferul, din cauza leziunilor suferite a intrat în stop-cardio respirator, fiind resuscitat.

Medicii au executat toate manevrele posibile însă șoferul a murit la scurt timp.

 Pasagera din dreapta a fost transferată la UPU Suceava.

Conducătorul auto al autoutilitarei, Vasile I. a fost  testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior, la Spitalul municipal Vatra Dornei, fiindu-i recoltate de  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (N. B.)


Intră acum și în grupul de