Ion Lungu, întâlniri la cinci ministere pentru soluționarea unor probleme ale municipiului. La Ministerul Dezvoltării a semnat un act adițional pentru proiectul zonei de agrement prin care municipalitatea economisește peste două milioane de lei


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, marți, că a semnat, la București, la Ministerul Dezvoltării regionale un actul adițional la contractul pentru proiectul „Revitalizare spațiu public urban în Municipiul Suceava” respectiv de amenajare a zonei de agrement din lunca râului Suceava prin care cofinanțarea din partea Primăriei Suceava este de numai 2%.

El a spus că astfel municipalitatea suceveană economisește suma de 2.183.000 lei din valoarea cofinanțării locale.

Primarul Ion Lungu a menționat că în discuțiile cu ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a  trecut în revistă și celelalte proiecte prin  Programul Operațional Regional 2014-2020 care se derulează în Suceava, precum și cele proiectele aflate în finanțarea Companiei Naționale de Investiții,  în mod special cel privind Sala Polivalentă.

De asemenea, primarul Sucevei am participat și la ședința conducerii Asociației Municipiilor din România unde a fost invitat ministrul  Fondurilor Europene, Marcel Boloș, cu care am discutat despre exercițiul financiar european viitor 2021-2027.

„Am mai avut întâlniri la Ministerul de Finanțe, Ministerul Mediului, Ministerul Comunicațiilor, Direcția de Stat pentru Culte, unde am discutat probleme curente ale municipalității”, a mai anunțat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de