Un bătrân a murit într-un incendiu ce i-a cuprins locuința din Dorna Candrenilor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 86 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu izbucnit, marți dimineață, în locuința sa din localitatea Dorna Candrenilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, pompierii au fost anunțați la ora 04:20. Aceștia s-au deplasat la fața locului cu patru autospeciale de stingere, trei motopompe și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor, focul se manifesta la acoperișul casei, iar proprietarul a fost găsit în interior, în stare de inconștiență, cu arsuri și intoxicat cu fum.

Pompierii paramedici SMURD, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), au aplicat manevre de resuscitare, însă, în ciuda manevrelor de medicale, bătrânul a fost declarat decedat.

Incendiul a fost lichidat la ora 6:45, dar până atunci a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 80 mp, iar plafonul locuinței s-a degradat pe aproximativ 70 mp.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului provenit din coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de