Șeful Corpului de Control al Prefectului de Suceava nu mai are voie să conducă mașini ale instituției și va fi cercetat disciplinar. El a spus că a suferit o stare de rău pe fondul unei afecțiuni medicale atunci când a fost filmat în trafic în timp ce circula sinuos


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, marți, că șeful Corpului de Control al Prefectului de Suceava, Gheorghe Cotin, care a fost surprins în trafic circulând sinuos cu o mașină a Prefecturii Suceava a invocat o afecțiune medicală și că a suferit o stare de rău.

Potrivit Prefecturii Suceava, Gheorghe Cotin, șef al  Corpului de Control al Prefectului, în baza ordinului de serviciu nr. 551/ 05.02.2020, efectua o deplasare în interes de serviciu cu autoturismul menționat anterior.

„Având în vedere că pe traseul de întoarcere la instituție, în jurul orelor 16.00, acesta a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, aspect pe care domnul Gheorghe Cotin l-a comunicat ulterior conducerii instituției, prefectul județului Suceava a dispus o verificare preliminară a aspectelor care au condus la acest incident.

În urma acestei verificări s-a confirmat faptul că s-au încălcat regulile de circulație în trafic, de către domnul Cotin Gheorghe, în calitate de conducător auto. Motivația invocată de acesta a fost o stare de rău (amețeală) generată de o afecțiune medicală”, se arată în comunicat.

Ulterior, în urma publicării imaginilor surprinse de o cameră video aflată într-o mașină ce a circulat în spatele mașinii conduse de angajatul prefecturii Suceava, prefectul județului Suceava a dispus informarea operativă a structurilor centrale de conducere și aplicarea măsurilor administrative de retragere a dreptului de a conduce autovehiculele din dotarea instituției și sesizarea Comisiei de disciplină a salariaților din cadrul Instituției Prefectului – Județul Suceava, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de