Bărbatul din Marginea care, fiind băut, a comis un accident rutier și a fost identificat datorită unei plăcuțe cu numărul de înmatriculare ce a căzut la locul accidentului a fost plasat sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus măsura controlului judiciar față de un bărbat de 27 de ani, din comuna marginea, cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Mai exact, duminică seara, bărbatul, fiind băut bine, a condus un autoturism din municipiul Rădăuți spre comuna Marginea, iar pe drum a acroșat un autoturism parcat și a fugit de la fața locului.

Acesta a fost identificat la scurt timp datorită unei plăcuțe cu numărul de înmatriculare ce a căzut la locul accidentului.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți, cu propunere de arest la domiciliu.

Prin încheierea Judecătoriei Rădăuți s-a respins această propunere, fiind menținută măsura controlului judiciar dispusă anterior de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de