Băut şi fără permis s-a izbit cu maşina într-o poartă


Intră acum și în grupul de

Un mărginean aflat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a deţine permis s-a izbit într-o poartă din cauza vitezei excesive. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 18.20, în interiorul localităţii Marginea, pe drumul comunal D.C. „Cucu”, R. Vasile, în vârstă de 34 ani, din localitate, nu posedă permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism, datorită faptului că nu a adaptat viteza pe un carosabil acoperit cu pietriş a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit poarta locuinţei lui C. Florin.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto. R. Vasile ce nu purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu o alcoolemie peste limita legală.


Intră acum și în grupul de