Fântâna arteziană din centrul Sucevei de la blocul Union va fi modernizată cu 1,77 milioane de lei. Ion Lungu: Facem o fântână arteziană cântătoare, frumoasă, atrăgătoare


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, în conferință de presă, că prima licitație care a fost lansată în acest an după aprobarea bugetului local este cea privind realizarea unei fântâni arteziene în centrul orașului.

„Vrem să facem o fântână arteziană cântătoare, frumoasă, atrăgătoare, în centrul municipiului Suceava care să bucure sucevenii pe de o parte și pe de altă parte să fie și un punct de atracție turistică pentru cei care vin în oraș”, a spus Ion Lungu.

El a menționat că valoarea de pornire a licitației este de 1,77 milioane de lei cu un termen de realizare de șase luni, din care două luni proiectarea și patru luni execuție.

„Proiectarea a fost făcută anul trecut, deci în patru luni ar putea fi funcțională această fântână arteziană”, a spus primarul care a menționat că investiția va fi realizată prin modernizarea actualei fântâni arteziene de la blocul Union.


Intră acum și în grupul de