Acasă Actualitate Fântâna arteziană din centrul Sucevei de la blocul Union va fi modernizată...

Fântâna arteziană din centrul Sucevei de la blocul Union va fi modernizată cu 1,77 milioane de lei. Ion Lungu: Facem o fântână arteziană cântătoare, frumoasă, atrăgătoare


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, în conferință de presă, că prima licitație care a fost lansată în acest an după aprobarea bugetului local este cea privind realizarea unei fântâni arteziene în centrul orașului.

„Vrem să facem o fântână arteziană cântătoare, frumoasă, atrăgătoare, în centrul municipiului Suceava care să bucure sucevenii pe de o parte și pe de altă parte să fie și un punct de atracție turistică pentru cei care vin în oraș”, a spus Ion Lungu.



El a menționat că valoarea de pornire a licitației este de 1,77 milioane de lei cu un termen de realizare de șase luni, din care două luni proiectarea și patru luni execuție.

„Proiectarea a fost făcută anul trecut, deci în patru luni ar putea fi funcțională această fântână arteziană”, a spus primarul care a menționat că investiția va fi realizată prin modernizarea actualei fântâni arteziene de la blocul Union.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version