Președintele Gheorghe Flutur continuă discuțiile cu experți și proiectanți ai CNAIR pentru etapele de parcurs pentru proiectele Autostrăzii A 7 și Autostrăzii Nordului


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, joi, la sediul instituției, cu experți și proiectanți de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a continua discuțiile avute săptămâna trecută cu reprezentanți de la Ministerul Transporturilor și din CNAIR privind infrastructura de drumuri rapide în județul Suceava.

La discuții au participat specialiști din compartimentul tehnic al Consiliului Județean Suceava și din cadrul mai multor primării din județ.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre stadiul documentației și etapele de parcurs pentru Autostrada A7 Siret-Suceava-București și Autostrada Nordului, Suceava-Gura Humorului–Câmpulung Moldovenesc-Vatra Dornei–Bistrița-Satu Mare.

„Ne interesează, în primă fază, realizarea pe traseul Autostrăzii Nordului a centurilor pentru Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei”, a spus Flutur.

El a menționat că în joi și vineri se intrăm pe detalii, urmând să fie prezentat stadiul privind etapele în care se află realizarea celor două autostrăzi.


Intră acum și în grupul de