Tânărul de 19 ani din Horodnic de Sus care și-a agresat prietena minoră și însărcinată a fost arestat preventiv 30 de zile


Intră acum și în grupul de

Tânărul de 19 ani din Horodnic de Sus acuzat de „act sexual cu un minor” și „violență în familie” a fost arestat preventiv, duminică, de Judecătoria Rădăuți.

Acesta a fost reținut sâmbătă seara după circa 24 de ore de la apariția în spațiul public al unor imagini filmate în care își bătea iubita în vârstă de 15 ani, în ciuda încercărilor fetei și a mamei acesteia de a-l exonera de vină spunând că filmarea a fost făcută în joacă.

Reamintim că vineri seara patrula din cadrul SPR3 Marginea, în urma vizionării unui videoclip postat pe o  rețea de socializare a constatat că o tânără de 15 ani din Horodnic de Sus a fost lovită de un tânăr de 19 ani din aceeași localitate cu un bici peste corp și cu pumnii în zona feței.

Fata se află într-o relație de concubinaj cu tânărul începând cu primăvara anului 2019, moment din care au început să locuiască și să conviețuiască împreună, la locuința celui din urmă, iar în perioada septembrie – octombrie 2019, când fata avea vârsta de 14 ani, aceasta a întreținut în mod consimțit, raporturi sexuale normale repetate, cu tânărul în urma cărora a rămas însărcinată, în prezent având o sarcină în evoluție de 22 de săptămâni.

 În cursul lunii ianuarie 2020, în timp ce fata se afla în curtea locuinței concubinului ei, acesta a lovit-o  în mod repetat cu un bici, pe corp, brațe și picioare precum și cu pumnul în zona capului, în aceleași împrejurări fiind obligată să-și apropie mâna de niște cărbuni încinși.

Imaginile au fost postate de un bărbat din Constanța, fost iubit al mamei fetei.

Tânărul a fost reținut sâmbătă seara la ora 21:00 și a fost prezentat, duminică, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru „act sexual cu un minor” și „violență în familie”.

Judecătoria Rădăuți a admis cererea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului.


Intră acum și în grupul de