Președintele Gheorghe Flutur anunță că a fost stabilită firma care va realiza proiectarea Sălii Polivalente din Suceava

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri, că a fost făcut un pas foarte important spre realizarea Sălii polivalente de 5.000 de locuri  de la Suceava

Astfel, după demersurile repetate făcute de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost parcurs un pas foarte important în construirea Sălii polivalente de 5.000 de locuri în municipiul Suceava.

Potrivit acestuia, Compania Națională de Investiții (CNI) a finalizat evaluarea ofertei și a stabilit oferta câștigătoare pentru realizare Studiu de fezabilitate, Studiu topografic, Studiu geotehnic, Întocmire documentații avize și acorduri – construire Sală polivalentă 5.000 de locuri în municipiul Suceava.

El a spus că o sală polivalentă este extrem de necesară municipiului și județului Suceava.

„Sala polivalentă din Suceava, cu o arhitectură și o structură asemănătoare celei de la Oradea, va fi amplasată la intrarea în municipiul Suceava, dinspre București, cu posibilitate de acces din Drumul European E85”, a menționat Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a precizat că atât la nivelul județului cât și al municipiului Suceava sunt la orizont și alte proiecte, în diferite stadii, pentru care este hotărât să intensifice demersurile în perioada următoare.