Președintele Gheorghe Flutur anunță că a fost stabilită firma care va realiza proiectarea Sălii Polivalente din Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri, că a fost făcut un pas foarte important spre realizarea Sălii polivalente de 5.000 de locuri  de la Suceava

Astfel, după demersurile repetate făcute de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost parcurs un pas foarte important în construirea Sălii polivalente de 5.000 de locuri în municipiul Suceava.

Potrivit acestuia, Compania Națională de Investiții (CNI) a finalizat evaluarea ofertei și a stabilit oferta câștigătoare pentru realizare Studiu de fezabilitate, Studiu topografic, Studiu geotehnic, Întocmire documentații avize și acorduri – construire Sală polivalentă 5.000 de locuri în municipiul Suceava.

El a spus că o sală polivalentă este extrem de necesară municipiului și județului Suceava.

„Sala polivalentă din Suceava, cu o arhitectură și o structură asemănătoare celei de la Oradea, va fi amplasată la intrarea în municipiul Suceava, dinspre București, cu posibilitate de acces din Drumul European E85”, a menționat Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a precizat că atât la nivelul județului cât și al municipiului Suceava sunt la orizont și alte proiecte, în diferite stadii, pentru care este hotărât să intensifice demersurile în perioada următoare.


Intră acum și în grupul de