Un complex rezidențial și trei noi blocuri de locuințe urmează să se construiască în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava urmează să aprobe, săptămâna viitoare, în ședința ordinară, planuri urbanistice zonale pentru construcția unui complex rezidențial și a trei noi blocuri de locuințe.

Astfel, urmează să fie aprobat PUZ solicitat de S.C. OPERATIONAL AUTOLEASING  S.R.L., pentru un complex rezidențial cu locuințe și funcțiuni complementare locuirii cu regim mic de înălțime sistematizare verticală, cu împrejmuire, extinderi de rețele tehnico-edilitare și branșamente/racorduri la rețelele de utilități tehnico­ edilitare, pe un teren proprietate privată în suprafață de 27.891 mp situat în intravilanul municipiului Suceava, pe str. Mitocului.

În acea zonă vor fi construite case cu parter sau parter și etaj, o clădire de birouri și clădire de spații comerciale.

Locurile de parcare pentru locuințele individuale vor fi soluționate pe fiecare lot în parte, pentru clădirea de birouri, locurile vor fi soluționate în limitele suprafeței lotului, iar pentru spațiile comerciale, locurile vor fi soluționate în imediata vecinătate a clădirii.

Accesul auto și pietonal se va realiza din str. Mitocului (DJ208D) prin intermediul drumurilor propuse prin PUZ în interiorul parcelei de teren.

Un bloc cu demisol, parter și trei etaje ar urma să se construiască pe strada IG Sbiera, potrivit PUZ solicitat de Imperium Palas SRL.

Blocul ar urma să fie construit pe o parcelă proprietate privată de 728 de mp și va avea 12 apartamente și 16 locuri de parcare.

Accesul auto și pietonal se va realiza din strada Zimbrului și din strada Cireșoaia

Consiliul Local Suceava ar urma să aprobe PUZ și pentru un bloc cu 90 de apartamente pe strada Alexandru cel Bun la cererea firmei Ericada SRL.

Blocul ar urma să se construiască pe o suprafață de 2.896 de mp, teren proprietate privată situat între străzile Alexandru cel Bun și Nicolae Titulescu și va avea două tronsoane, cu cinci etaje și altul cu 6 etaje, ambele cu două nivele de demisol.

Primul tronson va avea maxim 35 de apartamente, iar cel de-al doilea, 55 de apartamente.

Fiecare apartament va avea minim un loc de parcare în zona de demisol.

Firma și-a luat angajamentul să execute lucrările astfel încât să nu afecteze locuitorii din zonă și că nu vor fi afectate nici garajele existente în apropiere.

Un alt bloc cu două scări, cu două etaje și mansardă, ar urma să se construiască pe o parcelă de teren de 1099 mp, proprietate privată, pe strada Traian Țăranu.

Solicitarea de PUZ a fost depusă de firma Bio Artemisia SRL care menționează că la acest bloc vor fi create și 16 locuri de parcare și unul pentru persoane cu dizabilități, iar 223, 6 mp vor fi spații verzi.

Circulația auto și pietonală în zonă se va asigura din str. Traian Țăranu, iar utilitățile prin racordare la rețelele existente în zonă.


Intră acum și în grupul de