Un biciclist băut a fost rănit după ce a intrat în coliziune cu o mașină, în urma unei manevre iresponsabile în trafic


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Horodnic de Jos, a fost rănit în urma unui accident rutier.

Evenimentul rutier a avut loc în data de 20 februarie, pe DN 2H, pe raza comunei Horodnic de Jos.

FOTO: someseanul.ro

Bărbatul se deplasa cu o bicicletă pe drumul menționat, iar la un moment dat, acesta a efectuat un viraj spre stânga pentru a se deplasa spre curtea unei firme din localitate, fără a se asigura și fără a semnaliza efectuarea manevrei.

În aceste condiții, biciclistul a fost acroșat de autoturismul condus de o femeie de 50 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care se deplasa în același sens și care, deși a frânat brusc și a virat spre stânga, nu a reușit să evite impactul cu biciclistul.

În urma coliziunii biciclistul a suferit leziuni ușoare la mâna dreaptă. La locul accidentului s-a deplasat o ambulanță, cadrele medicale evaluând starea de sănătate a victimei și stabilind diagnosticul: excoriații membru superior drept.

Bărbatul a refuzat să fie transportat la spital.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătoarei auto și 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului, care însă nu și-a dat consimțământul pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de