La intrările în judeţ nu vor mai fi instalate porţi bucovinene (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că mai multe zone cu construcţii industriale situate la marginea unor drumuri din judeţ sunt dărăpănate şi arată „îngrozitor” considerând că trebuie ca acestea să fie amenajate corespunzător. El a spus că va constitui o echipă ce se va deplasa pe traseele din judeţ pentru a stabili care sunt situaţiile ce trebuie de urgenţă corectate cum ar fi semnalizarea rutieră şi turistică, curăţenia sau problemele legate de peisagistică.

Flutur a arătat că pe diferite trasee a constatat că există situri industriale lăsate în paragină şi care sunt situate chiar la marginea drumurilor, exemplificând cu fabrica de mucava din Molid sau cu fabrica de cherestea din Frasin. „Sunt privatizări la care se văd doar bălăriile”, a spus preşedintele CJ Suceava. El a mai anunţat că a cerut primăriilor din zonele unde se face comerţ la marginea drumului cu fructe de pădure sau ciuperci să amenajeze spaţii corespunzătoare pentru acest gen de comerţ.

Totodată, Flutur a anunţat că a fost stabilit un tip de indicator-semnal format dintr-o structură din lemn pe care este înscris „Judeţul Suceava” ce va fi montat la intrările în judeţ, renunţându-se la instalarea de porţi bucovinene.


Intră acum și în grupul de