Acasă Actualitate DSP Suceava: 150 de suceveni care au călătorit în zone de risc...

DSP Suceava: 150 de suceveni care au călătorit în zone de risc de infecție cu coronavirus sunt în autoizolare la domiciliu. A fost infirmată suspiciunea în cazul unei femei internate la Secția de Boli Infecțioase a SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Directorul executiv al DSP Suceava, Silvia Boliacu, a anunțat, sâmbătă dimineața că în județul Suceava  un număr de 150 de persoane care au călătorit în zonele de risc sunt în autoizolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, fără simptomatologie specifică.

Ea a precizat că nu sunt persoane aflate în carantină în spațiile special amenajate și nu sunt persoane confirmate cu coronavirus.



Potrivit sursei citate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava este internată o singură persoană cu suspiciune de coronavirus de la care au fost prelevate vineri probe care au fost transmise spre analiză la centrul regional Iași.

În cazul unei femei care era ieri internată în aceeași secție cu suspiciune de coronavirus, analizele de laborator au infirmat infecția cu coronavirus.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version