Numărul sucevenilor autoizolați după ce au revenit din zone afectate de coronavirus a crescut, sâmbătă, cu 14 și se ridică la 164. Nicio suspiciune de infecție cu coronavirus nu a fost confirmată de analizele de laborator


Intră acum și în grupul de

Numărul persoanelor din județul Suceava care au călătorit în zonele de risc și au intrat în autoizolare din cauza coronavirus a crescut, sâmbătă, cu 14, de la 150 câte erau raportate la prima oră, la 164 la raportarea DSP Suceava de după amiază.

Astfel,  164 de persoane sunt în autoizolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de virusul COVID-19.

Directorul executiv al DSP Suceava, Silvia Boliacu, menționează că nu sunt persoane aflate în carantină în spațiile special amenajate și nici nu sunt persoane confirmate cu coronavirus.

„Nu avem persoane internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, rezultatul analizelor celor două persoane fiind negativ”, a spus Boliacu.

Cinci persoane au fost suspectate până în prezent în județul Suceava că ar fi contactat coronavirus, dar în urma analizelor de laborator rezultatele au fost negative.


Intră acum și în grupul de