Primarul Ion Lungu după inspecția unor lucrări de investiții din municipiu: Se lucrează binișor. Centrul multifuncțional din Ițcani de conturează, la ștrand s-au dărâmat vechile construcții, la grădinița din centru s-a început demolarea, iar grădinița din Burdujeni sat este ridicată


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a inspectat, luni, mai multe investiții din municipiu și a concluzionat că se lucrează „binișor” menționând că va cere constructorilor grafice de lucrări pentru stabilirea unei strategii încât acestea să fie finalizate în timp.

Potrivit primarului, la grădinița nouă din Cartierul Burdujeni sat a constatat că se lucrează foarte bine și că s-a ajuns deja la acoperiș.

„Vom face licitația pentru achiziția de mobilier în această  perioadă și sperăm că până începutul noului an școlar să fie dată în folosință”, a spus Lungu.

El a menționat că la centrul multifuncțional din Ițcani, proiect realizat pe fonduri europene și unde va funcționa un sediu secundar al Primăriei constatat că se lucrează bine, iar clădirea începe  să prindă contur.

În ceea ce privește Ștrandul Ițcani el a arătat că au demarat lucrările de demolare a clădirilor vechi care vor fi dărâmate în totalitate și vor fi construite bazine noi cu apă caldă și apă sărată pentru adulți și copii.

Un alt obiectiv de investiții inspectat a fost grădinița din strada Dobrogeanu Gherea din zona centrală a orașului unde se lucrează la dărâmarea  clădirii  vechi, urmând să se ridice o nouă clădire în care va funcționa grădinița.

„Am cerut constructorilor să prezinte la primărie grafice de execuție de lucrări  ca să putem face strategia pentru perioada următoare. Am constatat că se lucrează  binișor la obiectivele inspectate. Săptămânal voi verifica șantierele deschise de primărie pentru a impulsiona  constructorii să termine lucrările  la timp”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de