Primarul Ion Lungu anunță că la achiziția celor 25 de autobuze electrice cu fonduri europene s-au făcut economii de aproape 2 milioane de euro, bani cu care vrea să cumpere alte autobuze


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava a făcut economii de aproape  două milioane de euro în urma licitației pentru achiziția unui număr de 25 de autobuze electrice, iar primarul Ion Lungu vrea ca fondurile economisite din acest proiect european să fie folosite tot de municipiul Suceava și tot pentru achiziția de autobuze.

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, în conferința săptămânală de presă, că în urma licitației economia făcută față de suma prevăzută inițial a fost de 9,405 milioane de lei.

„Voi merge săptămâna viitoare la București și voi cere să nu ni se ia această sumă, iar din aceste economii să cumpărăm alte autobuze”, a declarat Ion Lungu.

Primarul a menționat că în exercițiul financiar trecut, din economiile rezultate în urma licitațiilor banii au rămas la Suceava și au fost realizate mai multe proiecte în municipiu.

Din acest motiv el va solicita ca fondurile economisite la licitație să fie folosite tot de municipalitatea suceveană.

Primarul Ion Lungu a spus că el dorește ca aceste fonduri să fie folosite tot pentru achiziția de autobuze și nu a exclus să fie cumpărate autobuze hibrid, dar că cel mai important este ca autoritatea de management să accepte


Intră acum și în grupul de