DJ cercetat penal pentru că difuza muzică pirat într-o discotecă din Liteni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din oraşul Liteni este cercetat penal după ce a fost depistat că difuza muzică pirat într-o discotecă. Potrivit IPJ Suceava, la propunerea acestei instituţii, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a confirmat rezoluţia prin care s-a dispus începerea urmăririi penale împotriva lui P. ADRIAN, de 27 ani, din oraşul Liteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de realizare, în scopul distribuirii, fără a se urmări direct sau indirect un avantaj material, cu orice mijloace şi în orice mod, de mărfuri-pirat şi oferirea, distribuirea, deţinerea ori depozitarea sau transportul, în scopul distribuirii de mărfuri-pirat, precum şi deţinerea acestora în scopul utilizării prin comunicare publică la punctele de lucru ale persoanelor.

În speţă, la 12.10.2008, cel în cauză a fost depistat în timp ce difuza în calitate de DJ, muzică într-o discotecă de pe raza oraşului Liteni, utilizând în acest sens 144 fonograme pirat ce conţineau 1.692 opere muzicale.

Din corespondenţa purtată cu titularii drepturilor de autor, a rezultat faptul că numitul P. Adrian a creat un prejudiciu total în valoare de 7159.04 lei.


Intră acum și în grupul de