Lucian Harșovschi, sincer despre relația cu Ion Lungu: Este bună deși avem și puncte de vedere foarte diferite și discutăm, câteodată, mai aprins, dar când luăm o decizie o respectăm


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a dezvăluit, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că are discuții în contradictoriu cu primarul Ion Lungu fiind vorba și de diferența de vârstă și de generații, dar că deciziile luate în comun sunt respectate.

„Relația este bună. Ca să ajungem la relația asta bună trebuie să avem și puncte de vedere diferite. Este și diferența de vârstă și de generații”, a spus Lucian Harșovschi.

El a arătat că are și discuții aprinse cu primarul pentru că sunt pe anumite probleme puncte de vedere diferite.

„Sunt lucruri care se discută întotdeauna în interior, poate, câteodată, mai aprins, iar unul dintre lucrurile care mă caracterizează este că atunci când se ia o decizie o respectăm cu toții. A fi om de echipă și de cuvânt este foarte important în ziua de azi.(….) Eu vă spun un lucru: sunt puncte de vedere foarte diferite cu domnul primar. Nu e de ascuns. Le avem în cadru restrâns, dar când se iese de acolo avem o poziție unitară. Și în familie mai sunt puncte de vedere diferite, dar la un anumit moment trebuie ajuns la un consens și trebuie prezentat sucevenilor ce e important pentru ei. Din discuții se nasc idei și întotdeauna idei constructive”, a spus viceprimarul.

El a arătat că în interiorul PNL s-a decis să se meargă în continuare cu candidatura lui Ion Lungu la funcția de primar, iar echipa de consilieri locali să fie întinerită.

Noi am spus așa: domnul Ion Lungu primar încă patru ani de zile, să finalizeze proiectele care sunt demarate și la care sunt parte și eu și alături de o echipă de consilieri tânără, cu idei, să îmbinăm experiența cu tinerețea, cu ambiția”, a explicat Lucian Harșovschi.

El consideră că aceasta este o decizie bună și crede că în luna iunie 2020 sucevenii vor vota o administrație liberală în așa fel încât să continue dezvoltarea municipiului Suceava.

Lucian Harșovschi a mai spus că el a fost validat în Biroul Permanent Județean al PNL Suceava ca și viitor viceprimar PNL al municipiului Suceava.

El a arătat că este pentru prima dată când se votează în BPJ al PNL Suceava un „tandem” Ion Lungu-candidat de primar și Lucian Harșovschi-candidat de viceprimar.

A fost opțiunea Biroului Permanent și a domnului primar pentru că știe că are nevoie de mine. Suntem oameni de muncă, mergem pe teren, ne implicăm”, a spus Harșovschi care a menționat că el este prezent unde este nevoie și la ora 8 seara, dar și la 4 dimineața.

El a reiterat că a fost și este om de echipă și că nu s-a dat înapoi de la nicio sarcină.


Intră acum și în grupul de