Accidentaţi de încărcătura ce a căzut dintr-o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au intervenit sâmbătă, în jurul prânzului, în cartierul Iţcani cu un modul de descarcerare pentru a scoate o persoană prinsă între fiarele unui autoturism, după ce încărcătura unui camion s-a desprins şi a căzut peste acesta.

Potrivit IPJ Suceava, la ora 14.40, pe strada Mitocului, din municipiul Suceava, L. IOAN, de 48 ani, din comuna Adâncata, posesor al permisului de conducere categoria „BE, CE, DE” din anul 1981, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Iţcani spre Mitocul Dragomirnei, datorită neasigurării corespunzătoare a încărcăturii, respectiv plasă de sârmă precum şi neadaptării vitezei în curbă la dreapta, acestea au alunecat căzând peste autoturismul condus de M. ŞTEFAN, de 56 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2002 şi autoturismul condus de C. MARCEL, de 59 ani, din comuna Şcheia, sat Sf Ilie, posesor al permisului de conducere categoriile „BC, BE, CE’’ din anul 1994, care circulau din sens opus.

În urma impactului celor două vehicule au fost avariate iar M. ŞTEFAN a fost rănit grav necesitând pentru vindecare 20 – 25 zile îngrijiri medicale. Şi soţia acestuia, M. ELENA, de 55 ani, localnică, pasageră pe bancheta dreapta faţă, a fost rănită, necesitând pentru vindecare 10 – 15 zile îngrijiri medicale.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero pentru M. Ştefan şi C .Marcel iar pentru L. Ioan 0,08 mg/l în aerul expirat şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de