Primul club al pensionarilor a fost inaugurat de primarul Ion Lungu: Dorim să deschidem cluburi ale pensionarilor în toate cartierele orașului


Intră acum și în grupul de

Primul club al pensionarilor a fost inaugurat, sâmbătă, în prezența primarului Ion Lungu și a numeroși pensionari.

Acest club va funcționa într-o clădire cu o suprafață de 140 mp, lângă Piața centrală, pe strada Avram Iancu și este destinat tuturor organizațiilor de pensionari din oraș.

Primarul Ion Lungu a menționat că a inaugurat în cinstea zile de 8 Martie , Clubul nr.1 al Pensionarilor din Suceava și că a fost un eveniment  așteptat deopotrivă de pensionari și de autorități.

„Ne dorim să deschidem Cluburi ale pensionarilor în toate cartierele din oraș”, a spus primarul.

El a arătat că va fi modernizat spațiul existent din Piața Burdujeni fiind alocați bani în buget, va fi rezervat un spațiu pentru club în centrul multifuncțional din Ițcani ce va funcționa ca sediu secundar al  primăriei  și care se află în costrucție  și că urmează să fie identificate locații și pentru cluburile pensionarilor din cartierele George Enescu și Obcini.

„Este un minim respect  pentru cei care au construit orașul și contribuie azi la modernizarea lui”, a spus primarul.

Ion Lungu a mulțumit pensionarilor veniți în număr mare la deschiderea primului club dedicat pensionarilor din municipiu și i-a asigurat de tot respectul și colaborarea municipalității.


Intră acum și în grupul de