Detaliile accidentului cu doi morți de la Clit. Un tânăr din Marginea a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o stație de autobuz lovind mortal un bărbat aflat acolo


Intră acum și în grupul de

Două persoane, un tânăr de 29 de ani din Marginea și un bărbat de 61 de ani din Clit au murit, duminică dimineața, după ce tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o stație de autobuz lovind mortal bărbatul.

Astfel, tânărul de 29 de ani, Ionuț M. din comuna Marginea, conducea  un  Opel Astra pe DN 2E, dinspre comuna Marginea spre orașul Solca, iar când a ajuns pe raza satului Clit, în apropiere de biserica ortodoxă, a pierdut controlul volanului, pătrunzând pe contrasens și apoi a intrat într-o stație de autobuz amenajată în afara carosabilului, unde a acroșat un bărbat de 61 ani, localnic.

Ulterior mașina a lovit parte din gardul împrejmuitor al bisericii ortodoxe, după care a intrat în șanțul de pe marginea drumului.

În urma impactului a murit atât bărbatul aflat în stație cât și șoferul mașinii.

Pasagerul din mașină, un tânăr de 21 de ani din municipiul Rădăuți, a suferit și el leziuni corporale, fiind preluat și transportat de o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți și ulterior la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „TCC prin accident rutier,contuzie antebraț drept”.


Intră acum și în grupul de