Numărul sucevenilor aflați în izolare la domiciliu se apropie de 600, iar patru persoane au ieșit din această situație. În țară au fost înregistrate 14 cazuri de infectare cu coronavirus COVID 19 din care unul în județul Suceava.


Intră acum și în grupul de

Numărul sucevenilor aflați în izolare la domiciliu se apropie de 600, a anunțat, duminică Direcția de Sănătate Publică Suceava.

Potrivit DSP Suceava, în județ erau duminică după amiaza izolate la domiciliu 322 de persoane care au călătorit în zonele de risc și  273 de membri de familie.

Sursa citată arată că patru pesoane au ieșit din autoizolare după ce s-a scurs perioada de 14 zile prevăzută de procedură fără să prezinte simptome de infectare cu coronavirus.

Totodată se menționează că cele 595 de persoane care sunt monitorizate la domiciliu fără simptomatologie specifică.

În județul Suceava nu sunt persoane aflate în carantină în spațiile special amenajate și nici nu sunt persoane internate în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu suspiciune de infectare cu coronavirus COVID 19.

Un singur sucevean, un bărbat de 71 de ani din Mălini, a fost diagnosticat cu coronavirus și este internat în Spitalul de boli infecțioase din Iași, starea sa de sănătate fiind ameliorată.

În țară au fost în total diagonosticate cu noul coronavirus 14 persoane din care patru au fost externate fiind declarate sănătoase.


Intră acum și în grupul de