Şoferul fugar ce a provocat un accident mortal la Pătrăuţi a fost prins


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au reuşit să dea de urma şoferului ce a provocat un accident mortal duminică, la ora 03.20, pe DN 2 la km 444 + 450 m pe raza localităţii Pătrăuţi şi a părăsit locul accidentului.

Potrivit IPJ Suceava, în continuarea cercetărilor efectuate de către poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava cu privire la accidentul de circulaţie produs la 09.08.2009 pe raza localităţii Pătrăuţi, soldat cu decesul unei persoane cu identitate necunoscută, al cărui autor a părăsit locul faptei, în urma măsurilor urgente întreprinse autorul a fost identificat în persoana lui Ţ. Ovidiu, de 24 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2003.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea a fost identificată şi victima, în persoana lui S.Ilie, de 21 ani, din comuna Şcheia.

Suceveanului i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, care urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de