Pasageră minoră, accidentată în urma manevrei bruşte a unui mopedist băut


Intră acum și în grupul de

Un mopedist aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, având ca pasageră o minoră de 15 ani şi dorind să o impresioneze, a făcut mai multe manevre bruşte şi s-a răsturnat. Fata s-a accidentat, dar acest lucru nu avut o prea mare importanţă pentru tânăr. Potrivit IPJ Suceava, duminică la orele 20.45, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie în comuna Vereşti, al cărui autor a părăsit locul faptei.

Echipa operativa din cadrul Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban Suceava, condusă de cms. şef Hermeniuc Laurenţiu, a stabilit faptul că în jurul orelor 17.30, pe DJ 290 în afara comunei Vereşti, B.Costel, de 22 ani, din comuna Dumbrăveni, fără permis de conducere şi atestat, în timp ce conducea fără cască de protecţie un moped, datorită vitezei şi a manevrelor bruşte, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat.

În urma impactului, minora C. Mihaela Florentina, de 15 ani din comuna Vereşti, pasageră pe motoscuter, care nu purta cască de protecţie a suferit răni şi necesită pentru vindecare 10-12 zile îngrijiri medicale.

La ora 21:37 minora a fost internată în Spitalul Judeţean Suceava în secţia de chirurgie infantilă.

După producerea accidentului, B. Costel a părăsit locul faptei fără a anunţa Poliţia, iar la orele 00.28 a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de