Doi dumbrăveni, urmăriţi prin Interpol pentru că au facilitat intrarea în Italia a unor imigranţi


Intră acum și în grupul de

După ce au facilitat intrarea şi şederea mai multor imigranţi din afara Comunităţii Europene pe teritoriul Italiei, doi dumbrăveni au fost daţi în urmărire internaţională de statul italian, poliţiştii suceveni reuşind să pun mâna pe ei, chiar acasă, în comuna suceveană Dumbrăveni. Potrivit IPJ Suceava, în baza unor adrese ale Biroului Naţional Interpol, din data de 10.08.2009, privindu-i pe I. Marin, în vârstă de 40 ani şi I. Toader, în vârstă de 33 ani, ambii din comuna Dumbrăveni, Interpol Roma a dispus urmărirea internaţională.

Împotriva acestora au fost emise mandate europene de arestare pentru comiterea infracţiunii de „favorizarea intrării şi rămânerii pe teritoriul statului” a mai multor cetăţeni extracomunitari clandestini.

Marţi, la orele 12,00, în urma activităţilor specifice poliţieneşti desfăşurate, cei doi au fost identificaţi pe raza localităţii de domiciliu.

Aceştia au fost prezentaţi Curţii de Apel Suceava, care a emis mandate de arestare pe o perioadă de 30 zile, fiind introduşi în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de