DSP Suceava: Trei suceveni suspecți de infecție cu noul coronavirus sunt internați în SJU Suceava, alți 112 suceveni sunt în carantină instituționalizată și 602 sunt în autoizolare la domiciliu. Nu au fost primite încă rezultatele testelor la persoanele aflate în carantină


Intră acum și în grupul de

În județul Suceava se află duminică dimineața în carantină instituționalizată 112 suceveni, iar trei suceveni suspecți de infecție cu noul coronavirus sunt internați în Secția de Boli Infecțioase a SJU Suceava, informează DSP Suceava.

Potrivit sursei citate cele 112 persoane aflate în carantină instituționalizată sunt cazate în spații special amenajate.

Totodată, în județ sunt în autoizolare  335 de persoane care au călătorit în zonele de risc și 267 de membri de familie.

Toate cele 602 de persoane care sunt monitorizate la domiciliu nu prezintă simptomatologie specifică.

Până în prezent au ieșit din auto izolare 454 de persoane care nu au prezentat simptome ale bolii în cele 14 zile de monitorizare la domiciliu.

De menționat este că sunt trei persoane internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava cu suspiciune de infecție cu noul coronavirus de la care s-au prelevat probe fiind așteptate rezultatele.

DSP Suceava menționată că nu au fost primite rezultatele la testele prelevate de la persoanele carantinate.

Până în prezent un singur caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost confirmat în județul Suceava.


Intră acum și în grupul de