Prefectul de Suceava face apel la conștiința cetățenilor să respecte hotărârile legate de autoizolare și carantină și cere ca sucevenii aibă spirit civic și să sesizeze prin 112 situațiile în care sunt persoane care nu respectă măsurile


Intră acum și în grupul de

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan,  a solicitat, duminică,  în urma unei analize efectuată în ultimele zile, a modului în care se desfășoară activitatea în spațiile destinate carantinării persoanelor venite din zone infectate,  directorului DSP Suceava, Silvia Boliacu, desemnarea unor persoane responsabile pentru fiecare punct.

Acești responsabili pentru punctele de carantină vor trebui să poată să asigure o comunicare rapidă și obiectivă între persoanele aflate în carantină și mediul extern, respectiv rude, furnizori de servicii.

De asemenea, responsabilul desemnat al centrului de carantină se va asigura că sunt respectate toate măsurile de protecție și va stabili un orar al fluxului de produse și servicii.

Tot în această perioadă  prefectul a avut întâlniri cu reprezentanți ai unor societăți cu activitate hotelieră, pentru a găsi noi spații necesare carantinării.

„Facem încă odată apel la conștiința cetățenilor, să respecte hotărârile legate de autoizolare și carantină, precum și la spiritul civic, anunțând la 112 orice persoană care nu respectă măsurile”, a transmis prefectul Alexandru Moldovan.

Duminică dimineața 112 suceveni sunt în carantină instituționalizată și 602 sunt în autoizolare la domiciliu


Intră acum și în grupul de