Străzile Mărășești și Mihail Kogălniceanu vor fi refăcute în totalitate anunță viceprimarul Lucian Harșovschi. El prezintă și noile restricții de circulație pe perioada derulării lucrărilor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că de luni, 16 martie 2020, municipalitatea suceveană începe lucrările de refacere totală a străzii Mărășești, cuprinsă între sensul giratoriu de la Catedrală și strada Mihail Kogălniceanu.

Astfel, strada Mărășești va fi refăcută pe o lungime de 620 m cu o lățime de 7 m, trotuare pe ambele părți ale străzii (1,5 m lățime) și se va turna covor asfaltic cu două straturi, respectiv uzură și binder.

De asemenea, se va realiza și o parcare cu 37 de locuri pe partea căminului Colegiului Național “Mihai Eminescu”.

Pe toată perioada lucrărilor, pe această porțiune, se va circula pe sens unic înspre Lidl, iar sensul invers va fi pe str. Grigore Ureche.

În continuarea străzii Mărășești se va reabilita și strada Mihail Kogălniceanu, unde circulația de la sensul giratoriu va fi redirecționată înspre serpentine folosind str. Zamca, str. I.G. Sbiera, str. Ion Creangă și str. Petru Rareș.

Lucările pe strada Mihail Kogălniceanu se vor executa pe o lungime de 220 m, cu o lățime de 7 m, cu trotuare pe ambele părți ale străzii (1,5 m lățime) și covor asfaltic cu două straturi-uzură și binder.

„Îndemn toți participanții la trafic să fie atenți la noile semne de circulație pe toată perioada desfășurării lucrărilor”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de